EtusivuEsittelyLinkitSalo-VolleyTapahtumatYhteystiedot
Jäsenrekisteri
Etusivu > Salo-Volley > Salo-Volley esittely

Tervetuloa 37. kerran järjestettävään Salo-Volleyhyn,


Salon Viesti jatkaa upeaa Salo-Volley perinnettään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Jo vuodesta 1977 järjestetty Salo-Volley -turnaus on Salon Viestin suurin vuosittainen tapahtuma. Salo-Volley on lauantai-aamusta sunnuntai-iltapäivään sijoittuva kesätapahtuma, joka viihdyttävien lentopallotapahtumien lisäksi sisältää paljon muutakin.

Kolme vuotta sitten uudistimme Salo-Volley tapahtuman. Uudistuksessa painotimme yleisön viihtyvyyttä, tapahtuman markkinointia ja oheisohjelman laadukkuutta, itse urheilun olessa kaiken keskeisimmässä roolissa. Saimme työstämme huomionosoituksen Suomen Lentopalloliiton järjestämässä kilpailussa, jossa voitimme pääpalkinnon tapahtuman onnistuneesta markkinoinnista.

Olemme saanet valtaisan määrän hyvää ja rakentavaa osallistujilta ja parantaneet tapahtumaa entisestään, sekä pelillisesti että oheisohjelman avulla. Aivan ensimmäisestä Salo-Volleysta alkaen ovat Salon Viestin Ukkomiehet olleet rakentamassa perinteikästä urheilutapahtumaa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo 37. kerran pääosin talkoovoimin. Luvassa on iloisia lentopallopelejä, musiikkia, tanssia, monipuolisia myyntikojuja, lasten ohjelmaa ja paljon muuta.

Visiomme tälle vuodelle on nostattaa koko kaupungin sykettä kesäisen viikonlopun ajaksi niin, että tapahtumasta kasvaa entistä ilahduttavampi ja näkyvämpi osa Salon urheiluperinnettä. Salo-Volley tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhteiseen harrastamiseen esimerkiksi kaveri- ja työporukoille. Salo-Volleyssa pelaavat miehet, naiset, nuoret, veteraanit, pitkät, lyhyet, aloittelijat ja kokeneemmat. Jokainen voi laittaa joukkueen kasaan ja lähteä Saloon viettämään aurinkoista kesäviikonloppua lentopalloilun parissa. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

esittelyyn.jpg