EtusivuEsittelySalo-VolleyYhteystiedot
Jäsenrekisteri

4.-5.5.2013 A-tyttöjen SM- lopputurnaus Kuusamossa


Kuusamon reissulle lähdettiin perjantai iltapäivällä bussilla, mökkiyöpymistä Ukkohallassa ja taas matkan päälle aamulla ani varhain. Kuusamossa lauantaina alkulohkossa voitettiin Woman Volleyta vastaan ensimmäinen peli 2-0 (25-9, 25-15). Toinen peli viimevuotista A-tyttöjen kultajoukkuetta ja näissäkin mittelöissä kultaa jälleen napannut Kangasalaa vastaan hävittiin harmittavasti 1-2 (22-25,26-24,12-15). Varsinkin viimeisen erän ratkaisupalloissa tapahtunut harmittava näkemysero pallon liikesuunnasta jäi kaivelemaan. Mutta tappio kärsittiin! Viesti -Ajo pelistä voitto 20-0 (25-14, 25-20). Pihtiputaan Plokia (hopeamitalisti) vastaan ensimmäinen erä oli vastustajan kovaa syöttöä ja torjuntaa. Olimme aika aseettomia. Toisessa erässä saatiin vastaanotto pelaamaan ja omasyöttö kulkemaan, mutta edelleen Plokin kova torjunta nujersi meidät. Peli vastustajalle 2-0(2515, 25-22). Ensimmäisen päivän jälkeen olimme sijoilla 5-8.
Toinen päivä alkoi tappiolla Laihian Lujaa vastaan. Meillä oli hyvät syöttöputket, mutta vastaanotto rakoili Laihian hurjissa hyökkäyksissä. Laihian torjunta oli aika ajoin kuin muuri. Tappio pelistä 0-2 (15-25, 21-25). Viimeinen ottelu sijoista 7-8 käytiin Pumaa vastaan ja mukavaksi lopuksi vaihtorumbineen otettiin voitto suoraan 2-0 (25-13, 25-18). Saldona siis 7.-sija SM-lopputurnauksessa. Onnea koko joukkueelle!
Joukkueelle on takana pitkä kausi A-tytöissä ja Naisten 2-sarjassa. Kakkossarjan nousuottelut kauden lopussa Helsingin Naarastiikereitä ja Vampulan Urheilijoita vastaan olivat varmasti koko kauden kohokohtia. Tytöt saivat pelata täysille katsomoille, mikä lie suhteellisen harvinaista lentopallojunnuille!!! Kiitos kaikille kannustajillemme, vanhemmille ja tukijoillemme!!!

20.4 A-pooli Pihtiputaalla

Pihtiputaan turnauksessa kohtasivat Etelän - ja Pohjoisen lohkon neljä joukkuetta, jotka olivat varmistaneet paikkansa jo 9.3 SM- finaaliin. Nyt ratkottiin lohkojako Kuusamon finaaliin. Salon Viesti aloitti pelin Kuusamon PaKaa vastaa vahvasti, kaikki osa-alueet toimivat loistavasti, erä Salolle 25-14. PaKa näytti toisessa erässä, ettei se ihan helpolla viestittäriä päästä, ja ottikin toisen erän tylysti 25-15 itselleen. Kolmanteen erään Viestin joukkue lähti kurinalaisella pelillä ja teki sovitut asiat, erä Viestille 15-4 ja näin ottelu 2-1. Toisena vastustajana oli Kausala, jota vastaan on pelattu jokaisessa A-pooliturnauksessa. Kausala aloitti vahvasti, mutta Viesti tuli molempien erien lopussa tahtoen voittoa ja rutisti sen itselleen, numeroin 26-24 ja 25-22, ja voitto kotiin! Viimeisenä vastaa tuli ennakkosuosikki Pihtiputaan Ploki. Liigapelureita vlisevä joukkue oli vahva, ja sai kovalla torjunnalla ja syötöllään ensimmäisen erän itselleen luvuin 25-17. Toiseen erään Viesti lähti omalla hyvällä pelillä,kova syöttö puri ja muutenkin kovat ratkaisut tekivät tuhoaan Pihtiputaan riveissä, toinen erä Viestille 25-23. Viimeisessä erässä Viestin joukkueessa alkoi näkyä takana oleva matkustusaika ja erään ei huonon alun jälkeen saatu enää viimeistä rutistusta. Pihtipudas vei erän ansaitusti 15-10. Turnauksen tuloksena lohkon 2. sija. Finaalien alkulohkoon Viesti saa vastaansa Lp Kangasalan ja Woman Volleyn. Finaalit pelataan Kuusamossa 4.-5.5.2013.

9.3 4. A-pooli Kausalassa

Viestin tytöt varmistivat upeasti paikkansa A-tyttöjen SM- finaaliin voittaen kaikki kolme peliä.Viesti - Raision Loimu, Apassit 2-0 (25-23, 26-24), Loimaan Jankko - Viesti 0-2 (19-25, 17-25) ja Kausalan Yritys - Viesti 1-2 (25-22, 17-25, 11-15). Viesti otti lohkovoiton ja näin koko etelänpoolin ykkössijan. Viestin lisäksi Kausala varmisti paikkansa 4.5.5 pelattaviin SM-finaaleihin.

A-tytöt SM-sarja 3. A-pooli turnaus
Matkasimme jo toista kerta tämän kauden aikana Kotkaan Karhulan Veikkojen vieraiksi. Päivän ensimmäinen peli oli Kausalan Yritystä vastaan. Ensimmäinen erä kulki tasaisesti ilman suurempia vaikeuksia, erän voitto Viestille 25-22. Toinen erä alkoi Viestiltä tahdottomasti ja omia virheitä tehtiin luvattoman paljon. Mikään ei tuntunut onnistuvan viestittäriltä ja Kausala käytti kaikki paikat hyödykseen. Toisen erän lukemat olivat tylyt 9-25. Kolmanteen erään tytöt lähtivät taisteluasenne kohdillaan, mutta omia virheitä tehtiin edelleen paljon. Alku oli kankeaa edelleen, 5-8 tappioasemasta alkoi kiri, 9-11 ja päästiin tilanteeseen 13-13, nyt pelaaminen näytti jo suhteellisen hyvältä ja päästiin jopa 14-13 johtoon. Vastustaja tuli kuitenkin sen verran lujaa lopun, vaikka näytti jo siltä, että viedään erä, se kääntyi kuitenkin Kausalan hyväksi 16-14 ja näin tappio päivän ensimmäisestä pelistä oli tosi asia.


Toisena vastaan tulivat Raision Urheilijat. Viesti ei saanut kulkemaan peliään ensimmäisessä erässä lainkaan. Omilla virheillä annettiin vastustajalle pisteitä aivan liikaa ja erä tappio meille 23-25. Toiseen erään oli ryhdistäydyttävä, ja sen tytöt tekivätkin. Vähitellen peliä alkoi syntyä, erä oli jännittävä, sillä tasaiseen tahtiin edettiin pisteissä, eräpalloja oli verkon molemmin puolin, lopulta vastustaja taipui ja toinen erä Viestille 29-27. Kolmannessa erässä Viesti joutui taistelemaan lujasti ja käänsi tahdolla erän itselleen luvuin 15-13, näin otteluvoitto meille 2-1.

Viimeisenä vastustajana oli jälleen Karhulan Veikot. Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin, 4-0 johdolla. Peli tasaantui, mutta pidimme kuitenkin pientä etumatkaa koko erän ajan. Makeita torjuntoja tuli tässä erässä ja muutamasta ässästäkin päästiin nauttimaan. Molemmin puolin verkkoa tehtiin virheitä kylläkin aika paljon. Erästä otettiin Viestille voitto 25-18. Toiseen erään lähdettiinkin sitten hieman huonommin. Karhula onnistui erän alussa saamaan Viestin peliä rikki sen verran, että oli nopeasti 5-2 johdossa. Aikalisä auttoi tässä kohdin ja saatiin kaveria kiinni muutamalla pisteellä, kuitenkin tappiotilanteesta 8-9 oltiinkin nopeasti jo 8-12 tappiolla. Oli se hetki pelistä, kun mikään ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Jälleen oli aikalisän paikka ja hyvät ohjeet tilanteeseen valmennukselta. Karhula kiristi otettaan ja ero venyi jo 8-15 tappioksi. Väitellen Viesti alkoi saada taas pelistä otetta, päästiin jo tilanteeseen 12-16, kunnes erinäisin virhein tilanne pääsi jo melko pahaksi, taisi olla 14-20. Peliä tässä kohdin auttoi kolmen perättäisen ässän putki, ja tuntui siltä, että vastustaja ei uskonut Viestin nousuun. Piste pisteeltä, suoritus kerrallaan noustiin nyt jo hyvällä pelaamisella tasoihin ja ohi vastustajan. Erä 25-23 Viestille ja koko ottelu 2-0.
Taas oli pitkä pelipäivä pulkassa ja osoitettu se, että kaikkia joukkueen jäseniä tarvitaan, sillä vaihdosta saatiin aina lisävoimaa kentälle. Joukkue säilytti paikkansa A-poolissa yhdessä Kausalan kanssa. Seuraava eli 4. A-poolin turnaus on Kausalassa 9.3.13

15.12.12 Kotiturnaus Salossa 2. pooliturnaus
Joulukuinen lauantaiaamu valkeni lumipyryssä, samalla kun kotiturnauksen tuoma jännitys nostatti päätään, se on muuten aivan omaa luokkaansa. VaLePa ja Viesti aloittivat päivän ensimmäisellä ottelullaan. Peliä mentiin vahvasti Viestin tahdittamana. Sanni urakoi koko pelin ainoana passarina monipuolisella työskentelyllään, sillä Riina ei päässyt vielä ensimmäiseen peliin, ja hyökkääjät kiittivät lujilla lyönneillään. Valepa taipui yllättävän helposti Viestille 2-0 (25-18,25-17). Seuraavana vastaan tuli Kausalan Yritys, jonka riveissä komeilee maajoukkuepelaajien nimiä. Viestittäret lähtivät pelaamaan omaa peliä, noudattivat valmennuksen taktiikkaa, varmoilla suorituksilla, loistavalla vastaanotollaan ja monipuolisella hyökkäyspelillä saatiin rikottua vastustajan peli siten, että Kausala kaatui 2-0 (25-16, 25-17). Päivän viimeinen ottelu, Viesti -Puma Volley, jännitytti erityisesti, sillä Viesti tarvitsi yhden erävoiton säilyttääkseen paikan A-poolissa. Peli alkoi tasaisesti, Pumalla oli kova syöttö, mutta Viesti vastasi siihen suhteellisen hyvällä vastaanotolla ja hyökkäyksellä vaikeistakin paikoista. Toisessa erässä alkoi tulla omia virheitä yllättävän paljon, syöttövirheitä oli kylläkin verkon molemmilla puolilla, mutta myös vastaanotossa oliViestillä vaikeuksia ajoittain. Viesti sai vastustaja tekemään usemman vaihdon ja heidän peliään rikki. Kahdeksan perättäisen pisteen turvin menimme vastustaja johtoaseman ohi tilanteessa 14-12 ja siitä vähitellen erän voittoon. Koko ottelu Viestille 2-0 (25-22, 25-18). Joukkueella oli hyvä fiilis heti aamusta alkaen ja se näkyi kentällä ja vaihtopelaajarivissä. Kotiturnauksen tavoitteena oli pysyä A-poolissa ja se tehtiin! Seuraava turnaus 2.2.13


17.11.12 Kotkassa 1. pooliturnaus
Lähdimme bussilla kohti Kotkaa, pysähdys Pernajalla, hyvää ruokaa ja matka jatkuu..Päivän ensimmäinen peli Hongiston Tarmoa vastaan lähti Viestiltä käyntiin sellaisella ryminällä, että katsomossa asti aisti voiman ja tahdon tappaa se pallo. Koko peli mentiin Viestin tahdissa. Molemmat passarit pyörittivät hienosti peliä. Vaikka valmentaja vaihtoi eriin erilaiset aloituskuusikot, lukemat olivat aloituspelissä silti tylyt. Voitto Viestille 2-0 (25-16,25-13). Toisena vastaan tuli VaLePa. Ensimmäinen erä oli Viestille helppo, syöttö sujui ja kaikki muukin, toisessa erässä VaLePa tuli jo kovemmin vastaan, erä kuitenkin Viestille ja näin koko peli 2-0 (25-15,25-20). Viimeisenä vastuksena olivat turnausemännät, Karhulan Veikot. KaVe tiedettiin etukäteen vahvaksi joukkueeksi. Jännitystä oli hieman ilmassa, mutta kun peli lähti käyntiin, ensimmäinen erä hoidettiin turvallisesti kotiin. Toisessa erässä mentiin tasaisin pistein, pelaajavaihtoja vilisi, erä näytti jo tulevan Viestille, mutta KaVe otti lopussa kiinni, meni täpärästi ohi ja voitti erän. Lähdettiin kolmanteen erään, jossa nähtiin todella pitkiä jännittäviä palloralleja. Aikalisiltä ja vaihdosta haettiin lisävoimia, molemmille joukkuille tuli vuorotellen syöttövirheitä..jännitys oli käsin kosketeltavaa. Tilanteessa 14-14, Essi H saa lyötyä pallon vaikeasta paikasta takakenttään. Seuraava ja viimeinen piste tuli Lauskin ja Darian makeasta torjunnasta ja näin voitto Viestille! Koko peli Viestille 2-1. Pääsimme nousemaan B-poolista A-pooliin.

A-tyttöjen tasoturnaus Raisiossa
Syksyn ensimmäinen A-tyttöjen SM-sarjan turnaus, tasoturnaus, pelattiin Raisiossa Raision Loimun järjestämänä. Vastustajina turnauksessa olivat Raision Loimun Apassit, Loimaan Jankko, Someron Pallo ja Raision Urheilijat. Loimaan Jankkoa vastaan ensimmäisessä erässä peli toimi vielä hieman uomaansa hakien, Jankko puolusti erinomaisesti ja me taas teimme paljon syöttövirheitä. Toisessa erässä omaa puolustusta ei saatu toimimaan ja vastustaja kiristi otettaan, erä Jankolle. Kolmannessa erässä teimme jälleen syöttövirheitä, mutta peli saatiin vauhtiin kuitenkin ja tasaista taistelua käytiin, tästä sopivasti täpärä voitto Viestille 2-1 (25-15,24-26,16-14). Toinen peli turnausemäntiä, Loimun Apasseja, vastaan lähti käyntiin surkeasti. Meillä ei millään osa-alueella peli ollut hyvää. Apassit kaatoivat meidät suoraan kahdessa erässä 2-0. Kolmas peli Sopaa vastaan tuntui helpolta, vaikka omia virheitä tehtiin todella paljon. Voitto Viestille 2-0 (25-13,25-14). RaisUa vstaan emme päässeet pelaamaan.
A-tyttöjen SM 1. pooliturnaus Kotkassa Karhulan Veikkojen järjestämässä turnauksessa.

Salon Viestin A-tyttöjoukkue voitti aluemestaruuden 2013

Turnaukseen osallistui seitsemän lounaisen alueen A-tyttöjoukkuetta. Ensimmäisenä turnauspäivänä pelasimme vain kaksi peliä, toisen Someron Palloa vastaan tuloksin 2-0 Viestille. Toinen peli oli Vesilahden Visaa vastaan, mikä sekin voitettiin 2-0 peruspelillä. Tämä tiesi lohko voittoa ja sunnuntaina pääsimme suoraan välierään pelaamaan Raision Loimun Apasseja vastaan. Apassit antoivat kovan vastuksen Viestille, ensimmäisen erän voitimme niukasti 25-23. Omia virheitä tehtiin paljon, varsinkin syöttö ei meiltä kulkenut totuttuun tapaan. Toisessa erässä ongelmana meillä oli vastaanotto, Apassit kaasivat meidät 25-20. Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä asenteella ja johdettiinkin jo mukavasti, kunnes Loimuttaret kirivät tahtiaan ja kiusasivat meitä todella. Erä kääntyi lopussa Viestille 15-13 ja voitto välierästä johti finaaliin. Finaalin vastustaja oli Euran Raiku. Eura aloitti vahvasti ottaen ensimmäisen erän voiton lukemin 25-23. Toiseen erään Viesti keräsi tappion antaman kiukun ja otti murskavoiton Eurasta 25-14. Kolmas ja mestaruuden ratkaiseva erä mentiin Viestin tahdittamana.Euran pitkä torjuntakaan ei riittänyt Viestin hyökkäyksiä vastaan. Ja Viestin jokainen osa-alue paransi selkeästi ja erä saatiin lukemin 15-11. Otteluvoitto ja A-tyttöjen aluemestaruus siis lukemin 2-1 Viestille. Turnausksessa saatiin mukavasti testattua eri kokoonpanoja ja arvokasta tietoa, missä on parannettavaa .Joukkueen laaja pelaajamateriaali riitti hienosti mestaruuteen ja erilaisin kokoonpanoin kentällisiä testattiinkin. Turnauksesta Viestiltä puuttuivat Heidi Sjöholm ja Johanna Aaltonen, jotka olivat LP Viestin Kisakallion leirillä. Tästä on hyvä jatkaa kohti SM-sarjaa.

Joukkuekuva2012_2013.JPG

INFO

Hyvää kesää kaikille!

Menneet tapahtumat:

Power Cup 8.-9.6.2013 Mikkelissä. Lähtö Euromarketin pihalta pe 7.6 klo 15.00 (ellei muuta ilmoiteta).

28.4 muotinäytös Desing Hillissä, joukkueen tytöt ovat hius- ja vaatemalleina klo 13 ja 15 näytöksissä, jonka jälkeen N2-sarjan toinen ratkaisupeli ja mahdollinen kultainen erä Huittisissa Ammatti- ja yrittäjäopistolla klo 19.30. Fanibussi lähtee torilta klo 16.45 ja Halikon Shelliltä klo 17.00. Ilmoittautuminen 050-5243070, Sannalle. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu pian!

N2-sarjan peli Urheilutalolla Viesti-Vampula klo 13.30, pelataan ensimmäinen peli ratkaisuotteluista noususta ykkössarjaan

SM-sarjan A-pooli turnaus Pihtiputaalla 20.4, lähtö klo 4.30 Euromarketin parkkipaikalta

su 24.3 N2-peli Hermannin liikintasalissa klo 14. Paikalle 12.45

la 23.3 N2-peli Suikkilan koululla Turussa klo 18. Lähtö Euromarketilta klo 16.00

la 9.3 Kausalassa A-tyttöjen turnaus

ti 5.3 N2-sarjan peli Hyvinkäällä, lähtö Euromarketin parkkipaikalta klo 16.00

su 3.3 N2-sarjan peli Urheilutalolla klo 19, paikalle klo 17.45

la 2.3 LP Viesti/ Salon peliä katsomaan Salohalliin kimpassa

su 3.2 N2-sarjan peli Salohallissa klo 15.00, luuttuvuoro oman pelin jälkeen Salohallissa

3 .SM-turnaus la 2.2.13 Kotka, Karhulan Veikot järjestää. Lähtö Euromarketin viereiseltä parkkipaikalta klo 9.45

13.1 luuttuvuoro Riina,Hertta, Viivi, Laura W

18.-20.1 Kirjoroinnit B-tyttöjen alue-SM turnauksessa, vuorot s-postissa

2.1 Terran inventointi talkoot

27.12 Prisman inventointi talkoot

2. SM-turnaus, A-pooli, la 15.12.2012 Halikon liikuntahallilla, pelit alkaa klo11.00 paikalla Buffetti ja hyvät arpajaiset. Tervetuloa!

Koskella N2-sarjan turnaus la 24.11 klo 16. Lähtö Euromarketin P-paikalta klo 14.15.

1 .SM-turnaus la 17.11.2012, Kotkassa, Karhulan Veikkojen järjestämänä

A:n taso - turnaus la 13.10 Raisiossa Kerttulan hallissa. Pelit alkaen 11.45 Apassien emännöiminä. Lähtö klo 10.00 Halikon K-kaupan pihalta ja Shellin kautta moottoritielle

A-tyttöjen aluemestaruusturnaus 29.-30.9. Tampereella, Kolibriturnauksen yhteydessä. Lähtö Euromarketin viereiseltä parkkipaikalta klo 7.30

Tallinnan pelimatka pe-su 14.-16.9.2012. Lähtö jäähallin pihalta bussilla klo 8.00, Muijalassa kyytiinottopysähdys.

la-su 25.-26.8 Naarilan leiritys, lähtö la Urheilutalolta klo 10.30

su 9.9 klo 14 ja 17 peleihin Salohallille lattian kuivaus vuoro, paikalle n.klo 13, Sanni, Tanja, Petra, Hertta, Essi He, Esteri, Sini ja Laura W

la 8.9 klo 10-14 K-Cityn talkoot, kokoontuminen Infon edessä Lauski, Viivi N, Riina ja Viivi V

Tällä sivulla Viestin kauden 2011-2012 A- ja B-tyttö joukkueet, joista osa jatkoi kaudelle 2012-2013 A-joukkueessa

2011_A-tytöt-94.JPG - pienennetty

A-tytöt (93-94)

Ylärivi vasemmalta: Anu Tuokko (valmentaja), Sara Lempiäinen, Riia Wahlberg, Susanna Somerikko, Heidi Sjöholm, Riina Mäki, Sanna Somerikko (JoJo), Tiina Aaltonen (joJo),
Alarivi vasemmalta: Tanja Merikanto, Ida Hagström, Johanna Aaltonen, Essi Virtanen, Janniina Nurmi

Tyttöjen kausi on mennyt todella loistavasti! Syksyllä joukkueita yhdistettiin ja ensin vähän harjoiteltiin pelaamaan yhdessä. Syksy alkoi kuitenkin hienosti, ensimmäinen turnaus oli AM-finaalit, joista kotiin viemisenä oli pronssia!

Sitten oli vuorossa kotiturnaus, joka meni tytöiltä todella hyvin. Tytöt voittivat 3 ja hävisivät yhden pelin.Tämä auttoi joukkuetta hilautumaan yhteen ja tytöt harjoittelivat ahkerasti. Seuraava turnaus oli Forssassa, jossa kuitenkin hiukan oli vielä oli ongelmia toimia joukkueena, ja saaliina 2 voittoa ja häviötä.Sitten tytöt matkasivat Korialle, jossa tytöt taas pelasivat joukkeena todella hyvin ja voittoja oli taas kotiin tuotavana.Maaliskuussa tytöt olivat pelaamassa Raisiossa, jossa jälleen kerran voittivat 3 peliä ja hävisivät tiukasti 1 pelin. Näin tytöt nuorempina A-tyttöinä ovat loistokkaasti selvittäneet tiensä finaaliin!!!

B-95 JOUKKUE Kaudella 2011-2012

takana vas.valmentaja Mika Koskinen, Petra Laaksonen, Viivi Vahala, Eerika Mäki, Laura Iltanen, Pauliina Orelma, Tanja Honkanen, Sanni Koskinen ja Valmentaja Vesa Kujanpää, istumassa vas. Ronja Heikkiniemi, Sonja Ahlqvist, Laura Wendelin, Milla Lindström ja Oona Pernilä. Kuvasta puuttuu Daria Subbotina ja joukkueenjohtaja Sanna Vahala.

IMG_8655_a.JPG - pienennetty

Kerrankin päästiin lähelle pelaamaan Poweria, Turkuun. Torstaina pelit alkoivat Kupittaan kentillä aurinkoisissa merkeissä, vain kaksi peliä ja molemmista joukkue otti todella helpot voitot. Puumalan joukkue hävisi 2-0 (25-4,25-3) ja Kurikan yhti 2-0 (25-7,25-6). Liekö hotellimajoituksella ollut merkityksensä, kun perjantain aamun ensimmäinen peli Lp Kangasalaa vastaan otettiin takkiin kovin ailahtelevasti. Kangasala voitti 2-1 (25-23,7-25,15-11). Pelaaminen tuntui tosi kankealta ja tytöt eivät päässeet vauhtiin lainkaan. Päivän kaksi muuta peliä alkoi luistaa ja Vantaan lentopallo voitettiin 2-0(25-7,25-13) ja VaLePasta voitto 2-0(25-12,25-12). Lauantaina alkoi urakka neljää joukkuetta vastaan. Ensimmäisenä Sampo, joka oli täysin uusi tuttavuus vastustajana, Viestin voitto 2-0(25-11,25-19). NJ 1:stä voitto 2-0(25-15,25-16). Euraa vastaan lähdettiin taistelemaan, sillä Euraa vastaan oltiin pelattu koko kausi sisälentopalloa, ja Eura tiedettiin kovaksi puolustajaksi. Eurasta saatiin voitto 2-0(25-13,25-23). Viimeinen lauantain peli oli tuttuja Loimun Apasseja vastaan. Apassit tulivat hurjana heti ensimmäiseen erään ja veivät sen 25-22. Toisessa erässä viestittäret pelasivat hyvää syöttöpeliään ja torjunnat olivat kohdillaan, erä viestille 25-16. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöän ja johdettiinkin jo mukavasti, kunnes Apassit iskivät ja veivät ansaitusti erän 15-12. Sateisen lauantain sijoitus oli lohko kakkonen. Sunnuntaina oli edessä kaksi kovaa peliä. Kuusamon pallokarhut, SM-pronssijoukkue, aloitti hurjalla pelillä ja otti ensimmäisen erän 25-16. Viestin tytöt eivät kuitenkaan lannistuneet ja taistelutahto kaivettiin jostain esiin. Toinen erä Viestille 25-18 ja näin oli kolmanteen erään mentäessä jo sellainen vimma päällä, että Paka kaatui 15-7, peli Viestille 2-1 ja finaaliotteluun paikka! Ja kukas muu vastustajaksi saatiinkaan, kuin oman lounaisen alueen ja Powerin järjestävänä seuranakin tuttu Raision Loimun Apassit. Erääkään häviämättä finaaliin tullessaan Apassit näyttivät ensimmäisessä erässä vaarallisuutensa ja pelasivat vahvan erän, kuitenkin häviten sen Viestille 20-25. Toiseen erään Viesti ei saanut peliin puhtia ja Apassit rankaisivat erän 25-22. Tunnelma oli katossa, viimeinen erä, tasaista tahtia, vuoroin johdossa, kunnes tilanteessa 10-10, viestittäret ottivat ohjat käsiin. Upeasti viisi pistettä putkeen ja vielä ässä syötöllä lopetus...voitto tuntui makealta, Poika tuli kotiin ja se sai suudelmansa! Kiitos vastustajille ja jännittävälle finaalille! Viestin -95:lle Power voitto oli jo toinen lukuaan. D-tyttöjen sarjan voitto Savonlinnassa oli ensimmäinen.

B-tyttöjen SM - lopputurnaus 28.-29.4.2012 Salohalli, Salo

Jo perjantai iltapäivällä 27.4 alkoi virittäytyä tunnelma viikonlopulla pelattavaan B-tyttöjen SM- lopputurnaukseen, sillä osa ympäri Suomenmaata Saloon saapuneista joukkueista aloittivat viimehetken valmistelut Salohallissa rentouttavilla harjoituksilla. Salon Viestin B-95 tyttöjä oli myös saapunut katsomaan kilpasiskojen valmistautumista tulevaan koitokseen. Hallissa alkoi olla suuren urheilujuhlan tuntua, yksi yö ja sitten äidit aikaisin aamulla sämpylätalkoisiin...

Lauantaiaamuna alkoi joukkueita saapua Salohallille. Mukana oli 12 Suomen kovinta B-tyttö joukkuetta, Alajärven Ankkurit, Blues Volley, Euran Raiku, Joensuun Prihat, Korian Ponsi, Kuusamon Pallokarhut, Narvi-Pallo, Pihtiputaan Ploki, Pieksämän Tsemppi, Salon Viesti B-95, Woman Volley ja Ylöjärven Ryhti. Avajaispuheet piti joukkueiden sisäänmarssin jälkeen Salon kaupunginhallituksen pj Juhani Nummentalo, Lp Viestin pelaaja Sini Häkkinen ja Ilpo Määttänen.

Salon B-95 joukkue aloitti omaan alkulohkonsa pelaten varmaa ja kurinalaista lentopalloa. Ensimmäisen vastustajan, Korian Ponnen, Viesti voitti suoraan 2-0 (25-12,25-7). Varsinkin ensimmäisessä erässä Viesti pystyi kahdeksan ässän turvin ja muuten kovalla syötöllään rikkomaan Korian pelin. Toisessa alkulohkon pelissä, Joensuun Prihat joutuivat taipumaan Viestille 2-0 (25-14,25-19), vaikkakin aika ajoin Viestin peli ei ollut tämän kauden parasta peliä. Molemmissa peleissä Viestin syötöt olivat erityisen vaikeita vastustajille ja oma vastaanotto saatiin toimimaan alkukankeuden jälkeen mukavasti, vaikka keskihyökkäyksiin ei vielä näissä peleissä paljoa päästy. Joukkueella oli selkeä tavoite ensimmäisenä ottelupäivänä, alkulohkon voitto, ja se saavutettiin.

Sunnuntaiaamuna klo 9 vastustaja oli Pihtiputaan Ploki. Pelin alussa Viestin tytöistä näkyi selvästi kova latautuminen päivään. Alkuun varsinkin vastaanotto lipsui ja tytöt eivät oikein tienneet kenen olisi pitänyt pallo nostaa passarille. Jännitystä oli kentällä ja katsomossa. Peli lähti kulkemaan kuitenkin hyvin, Viesti sai kovalla syötöllään plokattu pois Plokin vahvan keskihyökkäyksen ja ensimmäinen erä voitettiin 25-17. Toinen erä alkoi ehkä liiankin helposti tulevilla pisteillä ja ässä syötöillä, kunnes Ploki aloitti kirin tilanteessa 15-7 ja otti pitkien pallorallien pisteet itselleen. Tilanne kiristyi, kun tilanne oli tasankin jo jossain vaiheessa.Erän loppua kohti kotikentän tytöt kuitenkin rutistivat voiton joukkueelleen valmentajan aikalisällä tuomilla ohjeilla. Toinen erä 25-23 ja näin koko ottelu 2-0 Viestille. Tässä pelissä oli paljon panosta, tämä tiesi pääsyä mitalipeleihin, Ploki lähti pelaamaan sijoista 5-8. Jäimme innolla odottamaan ketä saapuu vastustajaksi.

Blues Volley oli myös lauantain alkulohkonsa ykkönen ja aamun ensimmäisessä pelissään voittanut Kuusamon pallokarhut. BV oli viestittärille tuttu joukkue välieristä, silloin voitimme pelin 2-1, mutta tänään olisi uusi peli. Tässä pelissä oli mahdollisuus voitolla ottaa finaaliotteluun paikka. Viestillä tuntui olevan hurmos päällä, kaikki onnistui, rohkeaa pelaamista, monipuolisella passipelillä hyökkättiin kaikista mahdollisista paikoista. Ilo näkyi kentällä. Blues kaatui helposti 2-0(25-12,25-14). Viestin paikka finaaliotteluun varmistui!

B-tyttöjen Finaaliottelu, noin 500 hengen yleisön edessä, isolla kentällä Salohallissa, kannustusjoukkojen huutojen ja rumpujen raikuessa, oli alkamassa. Koko turnauksen ajan loistavasti toimineen pelien selostusten ja kuulutusten jatkumona, finaalijoukkueiden kokoonpanot esiteltiin pelureiden juostessa kentilleen. Viesti oli saanut tutun vastustajan loppuotteluun, Ylöjärven Ryhdin. Joukkueen, jolle AM-turnauksessa joulukuussa Viesti kärsi täpärän tappion. Olisiko tulos nyt toinen? Ensimmäinen erä lähti käyntiin, kaikki onnistui Viestiltä, mm. syöttö kulki hyvin, erässä seitsemän ässää, ja Ylöjärven tytöillä oli suuria vaikeuksia vastaanotossa, Viestin pelaajat torjuivat loistavasti melkein kaikki vastustajan yritykset. Viesti pääsi laidoilta pitkän torjunnan ohi ja yli upeasti.Viesti vei ensimmäisen erän todella helposti 25-11. Toiseen erään Ylöjärvi sai rivinsä kasaan, pitkät pallorallit tilanteen 5-6 jälkeen päättyivät Ylöjärvelle, siten että YlöR sai ison kuuden pisteen kaulan, jota ei enää pystytty kuromaan kiinni. Lopulta YlöR vei toisen erän 25-16. Kolmannessa erässä tehtiin syöttövirheitä puolin ja toisin, mutta Viesti ei saanut enää hyvää peliään kuntoon, vaan vastustaja tuli otti kolmannen erän tylysti 15-7. Tästä ottelusta tappio, mutta tuloksena koko kaudesta SM- hopea! Tämä oli upea päätös joukkueen kaksivuotistavoitteelle ja eritoten Super Kiitokset valmentajillemme, Vesa Kujanpäälle ja Mika Koskiselle! Loistavaa luotsausta menestykseen!

Kiitokset tytöille ahkeruudesta ja sitoutumisesta!

Salon Viestin B-95 SM-hopea joukkueesta valittiin SM-turnauksen Allstars kuusikkoon keskipelaajat Eerika Mäki, Laura Iltanen ja yleispelaaja Viivi Vahala.

P4291094.JPG

B-tyttöjen SM-välierä turnaus Salohallissa 24.3.2012

Lauantaina Salohallissa kohtasivat välieräturnauksessa Raison Loimu Apassit, Puijo Wolley ja Blues Volley (BV) Järvenpäästä ja Salon Viesti B-95. Turnaus järjestettiin sulavasti kahdella kentällä. Salon Viestin B-95 ensimmäinen vastustaja oli Kuopiosta asti pelireissuun lähtenyt Puijo Wolley. Peli lähti käyntiin tasaisesti, ensimmäisen pelin jännitys näkyi selvästi Viestin tytöissä, pelattiin hieman varovasti ja tunnusteltiin vastustajan toimia. Oma peli oli hieman kankeaa, ja virheitä tehtiin. Tilanteesta 18-15 peli alkoi luistaa paremmin ja Tanjan kovilla syötöillä päästiin hieman karkuun, myös peli alkoi vapautua. Erä Salolle 25-17. Toinen erä lähti käyntiin rohkeammin, syöttö koveni ja tuuletukset sen myötä! Keskihyökkäys toimi jälleen kerran hyvin. Palloa alettiin tappaa joka suunnasta, vastustaja pääsi herpaantumaan hetkeksi ja toinenkin erä Viestille 25-15 ja koko peli 2-0. Toisena vastaan tuli Raision Loimun Apassit. Tähän peliin molemmilla joukkueilla oli selkeästi vahva lataus päällä. Apasseilla oliensimmäisestä pelistään tappio BV:a vastaan alla, joten heille tappio tiesi "äkkikuolemaa". Apassit aloittivat erittäin vahvasti, hakivat ja kaivoivat pallot peliin. Saimmekuitenkin muutamilla ässäsyötöillä oman pelin nousemaan ja vaikka taistelutahtoa riitti verkon molemmilla puolilla, vei Viesti yllättävästi ensimmäinen erän 25-17. Toinen erä lähti käyntiin vahvalla Viestin tyttöjen syötöllä. Peli alkoi kulkea muutenkin joka osa-alueella ja se mursi taistelevat Apassit. Toinen erä 25-12 ja peli Viestille 2-0. Tämä peli ratkaisi pääsymme SM-finaalipeleihin. Viimeisenä vastustajana tuli Etelän aluemestaruus hopealle sijoittunut Blues Volley. Blues Volley tiedettiin jo etukäteen kovaksi joukkueeksi. Blues aloitti vahvasti syötöllään,useampi ässä tippui Viestin kenttään, palloa ei vaan saatu peliin ja Viestin oli pakko turvautua aikalisään. Ensimmäisessä erässä Viesti ei päässyt kunnolla lainkaan mukaan ja Blues oli jo saanut vedettyä hyvän kaulan, jatkoi vahvaa esitystään. Ensimmäinen erä meni Bluesille 25-21. Toiseen erään viestittäret saivat pelirytminsä ja tuuletuksensa kuntoon, halu taistella jokaisesta pallosta tuotti tuloksen ja Viesti vei erän 25-19. Kolmas erä lähti hyvin käyntiin, toisen erän taistelu jatkui, ja vastustaja ei päässyt kiinni Viestin hyvään pelaamiseen. Kolmas erä voitettiin selkeästi 15-7 ja peli 2-1 Salolle. Näin sai Viestin B-95 mukavan päätöksen kotiturnauksessaan, lohkovoitto ja finaalipaikka saavutettiin. Viestin lisäksi Blues Volley jatkaa Suomen mestaruus finaaliturnauksessa 28.-29.4.2012. SM-lopputurnausta saatiin siis alkaa hakea...ja se saatiinkin Saloon ja pelipaikkana on Salohalli ja Urheilutalo!

SM-runkosarjan ottelut
28.1.12 Hollola SM-runkosarjan 1. turnaus
Pitkän tauon jälkeen päästiin jälleen pelireissulle! Hollolan turnauksessa ensimmäisenä vastustajana oli turnauksen järjestäjä Salpis, joka on Etelän alueen aluemestari. Ilmassa tuntui, että viestittärillä oli selvästi kova latautuneisuus peliin. Salpiksen kanssa mentiinkin tasaiseen tahtiin lähelle 20 pisteitä, vuoroin kumpikin johti peliä. Viestin keskihyökkäys toimi erityisen hyvin, Laura I ja Eerika saivat loistavat passit Sannilta ja näin tykitys oli varmaa. Syöttövirheitä tuli edelleen hieman liikaa, mutta vastaanotossa on parannuttu selkeästi. Ensimmäisen erän lopussa viestittäret olivat vahvoja ja erä kotiin 25-21. Toisen erän alkupuoli sujui hienosti, johdettiin jo hyvällä pistemäärällä, kaikki tuntui onnistuvan. Salpis kuroi johtoamme kiinni ja pelistä tuli jännittävä loppua kohden, Viesti vei lopulta erän 26-24 ja näin koko ottelun 2-0. Seuraava vastustaja oli Pieksämäen Tsemmpi. Tsempillä oli kova syöttö ja meidän vastaanotto rakoili paikoitellen. Tulos kuitenkin meille 2-0, ensimmäinen erä 25-17 ja toinen erä 25-22. Päivän viimeinen vastustaja oli Vihdin lentopallo, ViLePa. Joukkueemme "nuoriso-osasto" sai pelivastuun ottelussa ja hoiti pelin hienosti kotiin myös 2-0. Näin pääsimme puhtaalla pelillä, siis kolmella voitolla lohkon kärkeen.

11.2 Vilppula SM-runkosarjan 2.turnaus
Bussi starttasi Salosta klo 6.45 ja uniset tytöt jatkoivat uniaan bussissa...(mitäköhän tästä päivästä vielä tulee, mietti jojo). Vilppulan urheilutalolla meillä oli ensimmäinen ottelu jälleen turnauksen järjestäjää vastaan. Vilppulan Tähti oli tuttu vastustaja Lounaiselta alueelta ja kahdesti aikaisemmin on pelattu Tähden kanssa 2-1 voittaen. Tähdellä oli kova syöttö, mutta tänään se ei purrut, vaan B-95 nosti pallot hienosti peliin ja pystyi hienosti omalla monipuolisella peruspelillään molemmissa erissä suorastaan kaatamaan Tähden kumoon. Lukemat eristä 25-14, 25-12 tavallaan yllättivät. Tanja pelasi liberon tontilla, kun liberomme Laura W oli sairasvuoteessa. Tanja hoiti paikkansa hienosti. Viesti liikkui hyvin ja Sannin monipuolinen passipeli tuotti tulosta. Palloa iskettiin Tähden kenttään joka suunnasta, Oona ja Daria erityisesti. Viivi onnistui syötöissään ja teki useamman ässän. Keskipeli toimi jälleen Laura ja Eerika torjuivat ja iskivät makeasti. Näin ottelu ansaitusti meille 2-0. Seuraavana vastustajana oli Euran Raiku. Euralla ei myöskään ollut yhtään tappiota allaan ensimmäisestä turnauksesta, ja Eura tiedettiin kovaksi vastukseksi. Ensimmäisen erän alku oli tasaista. Molemmin puolin pallo kaivettiin peliin, nähtiin pitkiä palloralleja. Viesti vei 25-17 erän. Toinen erä oli vielä haastavampi, tuntui siltä, etteivät hyökkäykset millään uppoa vastustajan kenttään, kun Eura poimi pallon toisensa perään, jostain pisteet kuitenkin kerättiin 24- 22 kun Eerikan viimeisen syötön ässä kruunasi 2-0 voiton. Kolmas peli ja vastustajana Hämeenlinnan Team Tawast . Aloituskuusikko vaihtoon, ainoastaan Sanni ja Eerika jatkoivat. Sonja ei päässyt passarin paikalle, koska oli toipilaana, samoin Pauliina. Peli kulki samaa hyvää uomaansa, rohkeasti pelattiin ja oma vastuualue hoidettin. Voitto kotiin 2-0 (25-17,25-12)Näin saatiin runkosarjan lohko voitto puhtaalla pelillä eli 12 pisteellä. Harjoitukset ja opit näkyivät tänään kentällä entistä enemmän ja tytöt tekivät sovitut asiat.

Aluemestaruuslopputurnaus Rauman Lapissa (tl) 10.-11.12.2011

Kahdeksan joukkueen finaaliturnaus alkoi B-95 joukkueelta mukavasti. Ensimmäisenä päivänä pelatun lohkon kaikki vastustajat olivat ennestään tutut alkulohkoista. Ensimmäinen vastustaja oli ½ välierissäkin vastaan tullut Vilppulan Tähti. Ensimmäinen erä helppo Viestille, pystyttiin ohittamaan Vilppulan hyvä torjunta, eikä vastustaja saanut keskipeliään muutenkaan toimimaan. Syötöt onnistuivat myös hyvin viestittäriltä. Toinen erä olikin ensimmäisen vastakohta, Vilppula vei erää juuri syötöillä ja keskihyökkäyksillään. Kolmas erä ja Viestin tytöt olivat taas vauhdissa, peli oli uomissaan ja iloinen ilme joukkueella. Pelistä 2-1 voitto (25-14,18-25,15-7). Euran Raikua vastaan pelattiin hyvää ja monipuolista peliä tuloksella 2-0 (25-18,25- ). Lauantain viimeinen vastus oli aina vaarallinen Loimun Apassit. Peli voitettiin yllättävänkin helposti 2-0 (25-12,25-16). Loimua vastaan tuntui onnistuvan kaikki ja vastustaja ei saanut omaa peliään pyörimään totutulla tavalla. Sanni passasi monipuolisesti ja hyökkääjät kiittivät, toki puolustus toimi erittäin hyvin. Viestin tytöt pelasivat nauttien ja hyvällä yhteishengellä. Päivän saldo tämän pelin myötä B-lohkon voitto! Sunnuntaina odotettin jo uutta vastustajaa ja niinpä saatiinkin paikallinen Narvi-Pallo vastustajaksi välierään. Narvi tiedettiin hyväksi liikkuvaksi puolustuspelissään taitavaksi joukkueeksi. Ensimmäinen erä kulki suhteellisen tasaisesti, mutta sitten Viesti onnistui muutamalla ässäsyötöllä murtamaan puolustuksen siten, että vastustaja ei saanut enääkoko peliään kuntoon. Toinen erä saatiin myös monipuolisella passipelillä ja loistavilla tuuletuksilla rytmi pysyi yllä. Pelistä 2-0 voitto (25-18,25-9). Tämä tiesi finaaliin pääsyä!

Finaalissa vastustajana oli Ylöjärven Ryhti. Ensimmäisen erän alussa Viestin tytöt nukahtivat jotenkin täysin ja Ylöjärvi sai hurmoksellisen 6-0 alun. Siitä olikin vaikea lähteä nousuun. Ensimmäinen erä hävittiin kylmästi 25-14. Taistoon kuitenkin lähdettiin. Kaikesta kuitenkin näki, että peliä ei vielä siinä vaiheessa oltu menetetty. Toiseen erään tytöt lähtivät normaalilla vireydellään ja tuntui, että nythän se finaali vasta alkoi. Erä oli jännitysnäytelmää, syöttövirheitä viestiltä edelleen aivan liikaa, ja niistä vastustajalle pisteitä onneksi syöttöjärjestys oli oikea! Taistelua nähtiin kentän molemmin puolin, tällä kertaa Viesti voitti erän 25-21. Kolmas ja ratkaiseva erä lähti käyntiin, tasaisesti mentiin vuoropistein, johdettiin mukavasti 11-9 ...13-11, tarjolla siis aluemestaruus...tilanne tasan 13-13 ja tällä kertaa Ylöjärvi vei ja otti sen lukemin 15-13.

Joukkue on viimekaudesta kokenut suuren muutoksen, neljä tyttöä lopetti keväällä ja uusia pelaajia tuli syksyn alusta kuusi. -95 pelureiden lisäksi joukkueessa on -96, -97 ja -98 pelureita. Hyvä yhteishenki näkyi joukkueesta koko turnauksen ajan ja nyt viimeistään voi sanoa, että joukkue on hyvin hitsautunut ja osaavat nauttia pelistä, jokaisesta pisteestä ja tappionkin hetkellä pieni pettymys kääntyy nopeasti Hopean hurmaan ja hymyyn!!!!! Kiitos tytöt, kiitos valmennus, kiitos tukijoukot. Tästä on hyvä jatkaa.

IMG_7219.JPG

Välierät Kangasalassa

Välierien ensimmäinen vastustaja oli Koijärven Kunto, joka hävisi Viestille luvuin 0-2 (5-25,18,25). Viestittärien peruspeli oli ensimmäisessä erässä kunnossa, toisessa erässä hieman hapuilua, mutta pystyttiin kuitenkin pelaamaan Koikulta hyökkäykset suhteellisen hyvin pois. Toisena vastaan tuli Team Tavast Sininen, joka oli alkulohkovoittaja ja ykkösten 6. Viestin peli 2-0 (25-11,25-6) ei ollut aivan niin hyvää kuin lukemat antoivat kertoa, mutta tytöt toivat voiton kotiin. Viimeisenä vastustaja oli turnausjärjestäjä Lp Kangasala, joka myös alkulohkonsa voittaja ja ykkösten 3. Nyt alkoi jo pelissä olla haastetta. Omia virheitä mm. 6 syöttövirhettä erään oli aivan liikaa. Kangasala johti jo aika huimasti ensimmäisessä erässä, kun viestittäret vasta heräsivät peliin, tilanteesta 16-21 noustiin mukavasti, mutta se ei aivan riittänyt ja Kangasala vei ensimmäisen erän 23-25. Toiseen erään lähdettiin jo paremmalla asenteella, pallot nousivat hyvin ja hyvin ohitettiin myös Kangasalan pitkä torjunta, erä mukavasti 25-18 Viestille. Kolmas erä oli jo helpompaa ja rentoutuneempaa peliä ja sekin voitettiin yllättävän helposti 15-9. Näin Viesti B-95 välieristä varmuudella aluemestaruusturnaukseen ja kevään SM-sarjaan.

½ välierät Säkylässä

12.11 Euran järjestämä turnaus Säkylässä alkoi ottelulla Lapya vastaan. Ottelu eteni viestittärien hallitessa peliä selvästi ja pelistä saatiinkin suora kahden erän voitto. Toinen vastustaja oli Team Tavast Sininen, joka antoi Viestille mahdollisuuden pyörittää peliä meidän kolmella "junnulla" eli -98 pelaajilla. Kolmas peli oli Vilppulan Tähteä vastaan. Ensimmäinen erä syntyi helposti lukemin, 25-14, Viestille. Toisessa erässä nukahdettiin ja vastaanotto petti hieman liian pitkäksi aikaa, ja Tähti saii hyvällä syöttöputkellaan sellaisen kaulan, ettei Viestillä into riittänyt enää kirimiseen. Toinen erä tylyin luvuin Tähdelle. Kolmas erä alkoi jo eri ilmeellä ja sen Viesti hoiti vastustajan pitkästä torjunnasta huolimatta kotiin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä vastaan tuli turnauksen järjestäjä seuran joukkue. Ensimmäinen erä oli todellista jännitysnäytelmää. Eura johti koko erän ajan ja tilanteessa 21-18 Euralle, Viestin tytöt päättivät ottaa härkää sarvista ja rutistaa erän 26-24 itselleen. Toisessa erässä Eura ei kyennyt enää saman tasoiseen peliin ja näin erä helposti vierailijoille. Viestin tytöille siis neljästä ottelusta neljä voittoa ja näin koko lohkon voitto!

Lounaisen aluemestaruussarjan alkulohko 5

29.10.11 Kotiturnaus pelattiin Halikon liikuntahallilla. Ensimmäinen peli oli Loimun Apasseja vastaan. Liekö viimekerrastaRaisiossa jäänyt meidän tytöille tappion karvas maku, sillä nyt peliasenteessa näkyisitä päättäväisyyttä, jota on odotettu syksyn peleihin. Ensimmäinen erä kulki tasaisesti 21-21 lukemiin, kunnes kotijoukkue otti irtioton ja vei erän 25-22. Toinen erä tuntui jo hieman helpommalta, tekeminen alkoi näkyä kentällä. Harmillisesti Oonalta pyörähti nilkka erän loppuvaiheessa, joten hänen pelit tältä päivältä päättyivät siihen. Toinen erä meille luvuin 25-15, ja koko peli meille 2-0. Loimu ja Chilit pelasivat seuraavan ottelun, jossa Loimu oli vahvempi luvuin 2-0(25-16,25-17). Päivän kolmas ja viimeinen ottelu, Viestin paikallisottelu, oli Chilit-B-95. Chilit syöttivät vuotta vanhempansa tylysti kumoon ensimmäisessä erässä, meidän vastaanotto petti aivan tyystin, eikä muillakaan osa-alueilla hurraamista ollut. Eikun toiseen erään, jossa peli alkoi kulkemaan jo hieman paremmin ja siitä otettiin voitto, vaikkakin peli tuntui olevan kovasti sekaisin, törmäiltiin samaan palloon enemmän kuin kerran, onneksi ei tullut enempää loukkaantumisia. Kolmanteen erään ei riittänyt enää taistelutahtoa ja Chilit vei erän ja koko pelin 2-1. To 3.11 Alhaisten kolululla Salossa pelataan vielä Naantalin VG 62:sta vastaan ja saadaan lohkojärjestys varmistettua.

15.10.11 Lounaisen alueen Aluemestaruussarjan lohko 5 pelit pelattiin Raisiossa Loimun Apassien emännöimänä. B-95 aloitti nikeällä pelillä Naantalin VG 62 vastaan. Omia virheitä tehtiin paljon ja äänen käyttö kentällä oli suhteellisen vähäistä. Peli voitettiin kuitenkin 2-0(25-19,25-14). B-95:n peli ei parantunut seuraavassakaan pelissä. Apassit rökittivät meidät suoraan 2-0(25-19,26-24), kakkoserässä sentään oli jo hieman taistelun tuntua. Viimeisenä vastustajana oli oman seuran Chilit, jotka taipuivat 2-1 B-95:lle . Pelipäivän vastaanotossa oli reilusti parantamisen varaa, rohkeampia ratkaisuja olisi tarvittu ja omaan pelaamiseen keskittymistä. Tästä jatketaan rohkeasti kohti uutta turnausta, kotiturnausta!